Google Dome Nedir ve Google Dome Nerededir

Google Dome Nedir ve Google Dome Nerededir

Google Dome Nedir ve Google Dome Nerededir

Dijital dönüşüm merkezi içerisinde yer alan toplantı salonları, etkinlikler ve ofisleri olan Google Dome, teknoloji tutkunlarının yakından ilgilendiği bir alandır. Topluluğun içerisinde dijital reklam ajansları, girişimciler ve reklam uzmanları yer almaktadır.

Google Dome, Kamara’nın altıncı şubesidir. Google Dome aynı zamanda ekipleriniz için hazır sanal ofisler ve toplantı salonu çözümleri de sunar. Türkiye’nin de ilk ve yerli sanal ofis sağlayıcısı Google Dome olarak ön plana çıkmaktadır.

Öğrenciler, kurum çalışanları, girişimciler ya da farklı sektörlerde yer alan kişiler Google Dome’da bütün etkinliklere katılabilirler. Etkinlik veya seminerlere katılmak isteyen kişilerin aylık bültenleri düzenli olarak takip etmeleri yeterlidir.

Google Dome’dan Nasıl Faydalanılır?

Google Dome, kurumunuz için sanal ofis çözümleri sunar. Kamara’nın size sunduğu diğer hizmetler de kurumunuz için alabileceğiniz hizmetler arasındadır. Google Dome İstanbul Ofisi ile sponsorluk kriterlerini yerine getirmeniz durumunda bütün Google Dome etkinliklerine ücretsiz olarak katılabilir ya da etkinlikleri ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Mekan sponsorluğu hakkında bilgi almak isteyen kişilerin ilgili formları doldurmaları yeterlidir. Google Partners ajansları arasındaysanız, Google Dome’un toplantı salonu ya da etkinlikleri arasından istediğinize ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Google Dome’a Nasıl Ulaşılır?

Google Dome’un açık adresini merak ediyorsanız Sanayi metro durağına gitmeniz ve Büyükdere Caddesi’ne varmanız yeterlidir. Yenikapı – Hacıosman metro hattı ile Sanayi Mahallesi metro durağında indiğiniz zaman Emirşah Sokak’ta Google Dome’u bulabilirsiniz.

Ulaşımı son derece kolay olan Google Dome’a özel aracınız ile gitmek istiyorsanız sınırlı sayıda park alanı olduğunu da unutmamalısınız. Bu sebeple, Google Dome’a gitmek istiyorsanız toplu taşıma araçlarını kullanmanız daha doğru olabilir.

Google Dome’un seminer salonunun 100 kişilik kapasiteye sahip olması da seminer için başvuru yapmayı planlayan kişilerin en az 1 ay önce kayıt yaptırması gereksinimini ortaya çıkartmaktadır. Google Dome’un etkinliklerinden yararlanabilmek için Google Dome’un başvuru formlarını doldurmanız yeterlidir.

Google Partners ajansları arasında yer alan kişilerin ise ekstra bir başvuru formu doldurmasına gerek yoktur. Etkinlikler bu ajanslar ve ekipler için tamamen ücretsizdir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.