WordPress NextGEN Gallery Eklentisi

Wordpress NextGEN Gallery Eklentisi

Wordpress NextGEN Gallery Eklentisi

WordPress sistemlerinde en fazla tercih edilen galeri eklentisi NextGEN Gallery, 7.5 milyonu aşkın kullanıcı tarafından indirilmiş olan bir eklentidir. Eklenti tek olumsuz kısmı ise Türkçe dil desteğinin olmaması oluyor. Ancak son derece anlaşılır ve kolay bir kullanıma sahip olan eklentiyi Türkçe dil desteği olmadan da kullanabiliyorsunuz.

Toplu galeri yükleme özelliği, albüm oluşturabilme ve daha pek çok farklı özelliği ile tercih sebebi olan bu eklenti ile görüntü yüklerken de, galeri yönetimi yaparken de son derece hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca yüklemekte olduğunuz fotoğrafların boyutlandırma işlemini de yapabilen eklenti sayesinde albümlerinizi daha hızlı görüntülenebilir hale getirebilirsiniz.

nextgen gallery albüm oluşturma

Sade, işlevsel ve kolay bir arayüze sahip olan bu eklenti oluşturduğunuz bütün galerileri istediğiniz şekilde yönetebilmenize imkan tanıyor. Galerilerinizi dilediğiniz şekilde yönetirken, kolay bir şekilde fotoğraf ekleyip çıkartabiliyorsunuz.

Görsellere META Ekleyebilir ve Etiket Koyabilirsiniz

NextGEN Gallery ile eklediğiniz görsellerin meta bilgilerini de değiştirebilir ve görüntü etiketleri ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda oluşturduğunuz albümlerin koleksiyonlarını da yaratmayı deneyebilirsiniz.

nextgen gallery oluşturma

Galeri içerisinde slayt gösterisi de yapabilmenizi sağlayan bu eklenti logo ve imza gibi 100×100 pikselin altındaki görüntü boyutları içinde farklı bir yönetim paneli sunuyor. Böylelikle ufak boyutlara sahip olan görseller üzerinde de resim düzenleme işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Blog ve internet sitesi yönetiyorsanız görsellerinizin SEO optimizasyonu için mutlaka NextGEN Gallery eklentisini denemenizi tavsiye ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.