WordPress All in One SEO Pack Eklentisi

wordpress all in one seo pack eklentisi

WordPress altyapısına sahip bir internet sitesi veya blog yönetiyorsanız, WordPress sisteminin eklenti desteğinden de yararlanmanız gerekebilir. SEO açısından avantajlı duruma geçebileceğiniz yüzlerce farklı eklenti sayesinde arama motorlarının gözünde sitenizin daha değerli olmasını sağlayabilirsiniz.

wordpress all in one seo pack eklentisi ayarları

All in One SEO Pack eklentisi de bu tür eklentiler arasında son yıllarda en fazla tercih edilenlerden oluyor. Kurulum esnasında gelen standart ayarları ile tamamen işlevsel bir şekilde çalışabilen bu eklenti SEO konusunda bilgi sahibi olmayan kişilerin kurduktan sonra kullanarak yararlanmaya başlayabileceği bir eklentidir.

All in One SEO Pack Kurulumu

All in One SEO Pack eklentisini blog sayfalarınıza iki ayrı şekilde kurmayı deneyebilirsiniz. İlk yöntem blogunuzun yönetim panelindeki “Eklentiler” sekmesi altında bulunan “Yeni Ekle” kısmından All in One SEO Pack araması yaparak kurmak olacaktır.

İkinci yöntem ise All in One SEO Pack adresinden indirmiş olduğunuz eklentinizi RAR dosyasından çıkarttıktan sonra FTP programı yardımı ile blogunuzun wp-content/plugins klasörüne yükleme yöntemidir. Bu işlemin hemen ardından yönetim panelinizde yer alan “Eklentiler” sekmesinden eklentiyi aktif hale getirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

all in one seo pack eklentisi kurulumu

Eklenti kurulumundan sonra “Ayarlar” kısmına girerek “Feature Manager” kısmına tıklayıp standart kurulumda yer almayan özellikleri de aktif etmeniz gerekebilir. Bu özellikler arasından “Performance” “XML Sitemaps” ve “Social Media” kısımlarını aktif etmenizi daha iyi sonuçlar elde edebilmeniz açısından sizlere tavsiye ederiz.

Genel ayarları tamamladıktan sonra sitenizde yer alan sayfalara ve yazılara ayrı ayrı META ( Title, Description, Keyword ) ekleyebilirsiniz. İstediğiniz sayfalara “noindex” ve “nofollow” gibi etiketleri ekleyebilirsiniz.

all in one seo pack eklentisi kurulumu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.